ZBOŽÍ SKLADEM IHNED ODESÍLÁME

Revoluce v lisování - Lis hydraulický Rothenberger ROMAX Compact 3

Lis hydraulický Rothenberger ROMAX Compact 3

 

Pokud hledáte spolehlivý a efektivní nástroj pro lisování, hydraulický lis Rothenberger ROMAX Compact 3 je tou správnou volbou. Tento kompaktní a výkonný lis je navržen tak, aby splňoval potřeby profesionálů v oblasti instalací a údržby potrubí. Pojďme se podívat na jeho hlavní přednosti a proč by neměl chybět ve vašem autě.

Klíčové vlastnosti ROMAX Compact 3

  1. Kompaktní a lehký design: S hmotností pouhých 4,5 kg je ROMAX Compact 3 snadno přenosný a ideální pro práci v těsných prostorech. Jeho ergonomický design zajišťuje pohodlné držení a manipulaci, což snižuje únavu při dlouhodobém používání.

  2. Výkonný a rychlý: Tento lis je vybaven elektro-hydraulickým pohonem, který poskytuje konstantní tlak 19 kN. Díky tomu je schopen provést lisovací cyklus za pouhé 3 sekundy, což výrazně zvyšuje produktivitu práce.

  3. Univerzální použití: ROMAX Compact 3 je vhodný pro lisování měděných tvarovek do průměru 35 mm a plastových tvarovek do průměru 40 mm. To z něj činí univerzální nástroj pro různé typy instalací.

  4. Dlouhá životnost: Díky robustní konstrukci a kvalitním materiálům je tento lis navržen pro dlouhou životnost a spolehlivý výkon i v náročných podmínkách. Jeho servisní interval je prodloužen na 20 000 lisovacích cyklů.

  5. Snadná údržba: ROMAX Compact 3 vyžaduje minimální údržbu, což šetří čas a náklady na servis. Výměna čelistí a další údržbové úkony jsou jednoduché a rychlé.

Proč zvolit Rothenberger ROMAX Compact 3?

Rothenberger je značka známá svou kvalitou a inovacemi v oblasti nářadí pro instalatéry a údržbáře. ROMAX Compact 3 není výjimkou. Tento lis kombinuje moderní technologie s praktickým designem, což z něj činí nepostradatelný nástroj pro každého profesionála.

Pokud hledáte spolehlivý a efektivní lis, který vám usnadní práci a zvýší produktivitu, Rothenberger ROMAX Compact 3 je tou správnou volbou. Navštivte náš internetový obchod a objednejte si ho ještě dnes!

 

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz