ZBOŽÍ SKLADEM IHNED ODESÍLÁME

Jak funguje nezámrzný ventil

Ventil nezámrzný Kemper FROSTI-PLUS DN15 - 57400015: Ideální řešení pro vaši zahradu

nezámrzná armatura pro váš dům

Pokud hledáte spolehlivý a kvalitní ventil, který odolá i těm nejtvrdším zimním podmínkám, ventil nezámrzný Kemper FROSTI-PLUS DN15 - 57400015 je pro vás tou správnou volbou. Tento ventil je navržen tak, aby zajišťoval bezproblémový průtok vody i při nízkých teplotách, což z něj činí ideální řešení pro venkovní použití.

Klíčové vlastnosti

  1. Mrazuvzdornost: Ventil je konstruován tak, aby odolal mrazu a zabránil zamrznutí vody uvnitř. To znamená, že i v nejchladnějších zimních měsících můžete mít jistotu, že váš vodovodní systém bude fungovat bez problémů.

  2. Jednoduchá instalace: Díky univerzální stavební délce 150–415 mm je ventil vhodný pro různé hloubky zabudování. Instalace je rychlá a snadná, což ocení jak profesionálové, tak domácí kutilové.

  3. Vysoký průtok: Ventil nabízí nadprůměrný výtokový výkon 40 litrů za minutu při tlaku 1 bar, což zajišťuje dostatečný průtok vody pro všechny vaše potřeby.

  4. Kvalitní materiály: Těleso ventilu je vyrobeno z červeného bronzu, což zajišťuje dlouhou životnost a odolnost vůči agresivním kapalinám. Těsnění je vyrobeno z EPDM, což zajišťuje spolehlivost a těsnost.

  5. Bezpečnost a hygiena: Ventil je vybaven integrovanou zpětnou klapkou a přivzdušňováním, což zabraňuje stagnaci vody a tvorbě zárodků. To zajišťuje hygienické a bezpečné používání.

Proč si vybrat právě tento ventil?

Ventil nezámrzný Kemper FROSTI-PLUS DN15 - 57400015 je ideální volbou pro všechny, kteří hledají spolehlivé a kvalitní řešení pro venkovní vodovodní systémy. Jeho mrazuvzdornost, jednoduchá instalace a vysoký průtok z něj činí skvělou investici do vaší zahrady nebo domu. Navíc díky použití kvalitních materiálů a důrazu na bezpečnost a hygienu můžete mít jistotu, že tento ventil vám bude sloužit dlouhá léta.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz