ZBOŽÍ SKLADEM IHNED ODESÍLÁME

Rothenberger ROMAX Compact TT

Lisovací Přístroj ROMAX Compact TT pro perfektní lisovací spoje

 


Moderní doba přináší neustálý pokrok v oblasti technologie a inovace, což se netýká pouze elektroniky, ale také průmyslových nástrojů. V oblasti instalace trubek a potrubí se stává stále zásadnější použití lisovacích fitinek, a pro dosažení perfektního spojení je nezbytný spolehlivý lisovací přístroj. Jedním z takových nástrojů, kterým stojí za to se blíže seznámit, je Rothenberger ROMAX Compact TT. V tomto článku prozkoumáme klíčové vlastnosti a výhody tohoto inovačního lisovacího přístroje.

Co jsou lisovací fitinky?

Lisovací fitinky, někdy nazývané také lisovací spoje, jsou spojovacím prvkem, který umožňuje bezpečné, rychlé a spolehlivé spojení trubek a potrubí. Namísto tradičního pájení nebo závitových spojů využívají lisovací fitinky mechanickou sílu k vytvoření pevného a těsného spoje.

Rothenberger ROMAX Compact TT: Více než jen lisovací přístroj

Rothenberger ROMAX Compact TT je lisovací přístroj, který si získal uznání díky svým pokročilým vlastnostem a inovativnímu designu. Tento nástroj je navržen tak, aby poskytoval profesionálům v oblasti instalace trubek a potrubí spolehlivé a efektivní řešení pro lisování fitinek různých velikostí.

Jedním z nejvýraznějších prvků ROMAX Compact TT je jeho kompaktní design. Díky němu je tento lisovací přístroj snadno přenosný a lze jej použít i v těžko dostupných prostorách. Jeho ergonomický tvar zaručuje pohodlné použití a minimalizuje únavu uživatele.

ROMAX Compact TT je poháněn spolehlivým lithiovým akumulátorem, což umožňuje bezdrátový provoz. Tato vlastnost zvyšuje mobilitu a eliminuje potřebu elektrických kabelů. Můžete tak lisovat fitinky tam, kde není snadno dostupný elektrický zdroj.

Bezpečnost je vždy na prvním místě, a to i v případě ROMAX Compact TT. Tento lisovací přístroj je vybaven automatickým zámkem, který brání neúmyslnému lisování, čímž minimalizuje riziko nehod. K tomu přidává ukazatel stavu akumulátoru, takže můžete být vždy jistí, že je nástroj připraven k práci.

Výhody použití lisovacího přístroje Rothenberger ROMAX Compact TT:

  1. Univerzální použití: Tento přístroj je vhodný pro lisování lisovacích fitinek různých velikostí, což zvyšuje jeho všestrannost.

  2. Kompaktní design: Malé rozměry umožňují snadnou manipulaci a použití v omezených prostorech.

  3. Bezdrátový provoz: Lithiový akumulátor poskytuje svobodu pohybu bez potřeby elektrických kabelů.

  4. Bezpečnost: Automatický zámek a ukazatel stavu akumulátoru zajišťují bezpečné a spolehlivé použití.

Rothenberger ROMAX Compact TT je příkladem moderního přístupu k lisování fitinek. Jeho spolehlivost, přenositelnost a bezpečnostní prvky ho činí vynikající volbou pro odborníky v oboru instalace trubek a potrubí. S tímto nástrojem můžete dosáhnout perfektních spojení bez námahy a s maximální efektivitou.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz